Uitvaartverzorging Almere

Wij bij Mea Vota in Almere staan klaar om samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid in te vullen. Klik op de knop hieronder en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Mea Vota in Almere aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct naar: 036-2030445 om contact op te nemen met Mea Vota in Almere.

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Almere

Uitvaartverzorging Almere, voor een persoonlijke uitvaart

Mea Vota: Uitvaartverzorging in Almere voor een persoonlijk afscheid Bij Mea Vota, dé uitvaartverzorging in Almere, begrijpen we dat steeds meer mensen de behoefte hebben om samen te werken met een lokale begrafenisondernemer om de uitvaartverzorging persoonlijk vorm te geven. Wij zijn er speciaal voor u, om u door deze moeilijke tijd te loodsen en u te helpen bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan uw dierbare. In deze periode van rouw en bezinning kunnen er veel vragen op u afkomen: Hoe moeten we dit aanpakken? Wat zijn de benodigde regelingen? Wat zijn de kosten van een uitvaart in Almere? Kiest u voor een begrafenis of een crematie? Welke locaties zijn beschikbaar? Is de aula van het crematorium de enige optie, of zijn er alternatieven voor de uitvaartlocatie in Almere? Bij Mea Vota Uitvaartverzorging in Almere staan we voor u klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. Als begrafenisondernemer in Almere hechten wij het grootste belang aan het luisteren naar uw. wensen en het respecteren van de wensen van uw dierbare. Bij Mea Vota Uitvaartverzorging in Almere draait alles om úw welzijn

 

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen. Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt. N Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot eventueel ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van een uitvaart in Almere volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De uitvaart in Almere.

Kiest u voor een begrafenis of crematie

Ook in Almere is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met Crematoria en begraafplaatsen Almere en Cremaere in Almere-Buiten. Maar ook iets buiten Almere hebben wij contacten en kunnen wij u voorzien in de juiste ondersteuning. 

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Almere?

Wij nemen alle keuzes en kostenposten met u door berekenen voor u precies wat de gehele uitvaart aan kosten met zich meebrengt. Hierdoor komt u niet achteraf voor verassingen te staan.

Na het overlijden

Na het overlijden moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden over hoe de uitvaart eruit moet zien. Wie wilt u uitnodigen? Heeft u alle adressen? Welke locaties in Almere zijn er en passen bij de overledene? Thuis opbaren of in een rouwcentrum in Almere? Wie gaat er spreken? Wel of geen livemuziek? Wij van Mea Vota hebben alle kennis op het gebied van uitvaartverzorging in Almere en kunnen u volledig begeleiden.

De uitvaartverzorgers van Mea Vota in Almere brengen rust en leiden u stap voor stap door alle keuzes heen. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van uitvaarten in Almere en het begeleiden van de naasten en familieleden.

Als begrafenisondernemer in Almere zorgen wij ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé