Uitvaartverzorging Almere

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Almere

Uitvaartverzorging Almere, voor een persoonlijke uitvaart

Steeds meer mensen weten dat zij zelf hun uitvaartverzorging kunnen regelen en daardoor de uitvaart persoonlijk kunnen maken. Er komt in deze tijd veel op u af: hoe pakt u het aan? Wat kost een uitvaart Almere? Wordt het een begrafenis of crematie? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Wij begrijpen het ook als u zelf dingen wilt regelen rondom de uitvaart. Wij kunnen u adviseren om keuzes te maken waar u iets aan heeft. Zodat u een uitvaart krijgt die u en uw familieleden nog lang zal heugen. U houdt zelf altijd de touwtjes in handen, want úw wensen staan bij ons voorop.

 

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De uitvaart in Almere. Kiest u voor een begrafenis of crematie

​Ook in Almere is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met begraafplaatsen en crematoria in Almere of in de buurt en zorgen voor een passende uitvaart.

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Almere?

​Hoe betaalt u voor de uitvaart? Neem dit vooraf met ons door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij berekenen voor u precies wat u voor de uitvaart moet betalen.

Na het overlijden

Na het overlijden moeten er moeilijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en hoe de uitvaart eruit moet zien. Wie wilt u uitnodigen? Hebben we alle adressen? Welke locaties zijn er en passen bij de overledene? Thuis opbaren of een rouwcentrum? Wie gaat er spreken? Willen we live muziek?

De uitvaartverzorgers van Mea Vota brengen rust en leiden u stap voor stap door alle keuzes heen. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van naasten en familieleden.

Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé