Uitvaartverzorging Almere

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 036-2030445

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Almere

Uitvaartverzorging Almere, voor een persoonlijke uitvaart

Steeds meer mensen willen samen met een kleine begrafenisondernemer de uitvaartverzorging kunnen regelen en er een persoonlijke uitvaart van maken. Dat kan, wij zijn er voor u. Er komt in deze tijd veel op u af: hoe pakt u het aan? Wat moet er geregeld? Wat kost een uitvaart in Almere? Wordt het een begrafenis of crematie? Welke locaties zijn er? Moet je in de aula van het crematorium of kun je ook op een andere plek de uitvaart regelen? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Als begrafenisondernemer vinden wij het belangrijk dat u wordt gehoord en dat uw dierbare een uitvaart krijgt die bij hem of haar past. Úw wensen staan bij ons voorop.

 

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De uitvaart in Almere. Kiest u voor een begrafenis of crematie

​Ook in Almere is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met Crematorium en Begraafplaatsen Almere en Cremaere in Almere-Buiten. Maar u ook iets buiten Almere zijn een paar goede opties. 

Wat zijn de kosten van een uitvaart in Almere?

​Wat kost een uitvaart? Neem dit vooraf met ons door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen alle keuzes en kostenposten met u door berekenen voor u precies wat u voor de uitvaart zou moet betalen t.z.t.

Na het overlijden

Na het overlijden moeten er moeilijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en hoe de uitvaart eruit moet zien. Wie wilt u uitnodigen? Heeft u alle adressen? Welke locaties zijn er en passen bij de overledene? Thuis opbaren of een rouwcentrum? Wie gaat er spreken? Willen we live muziek?

De uitvaartverzorgers van Mea Vota brengen rust en leiden u stap voor stap door alle keuzes heen. Wij hebben ruime ervaring in de begeleiding van naasten en familieleden.

Als begrafenisondernemer zorgen wij ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé