06-12694998 (dag en nacht) mail@mea-vota-uitvaart.nl

Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie Doen?
Het is het waard!

​“Ik moest eerst even aan het idee wennen om de begrafenis van mijn vader door een fotograaf te laten vast te leggen. Maar ben onwijs blij dat ik dit heb gedaan, ik heb een blijvende herinnering.”

Afscheidsfotografie

Beter een goede fotograaf met professionele spullen dan heel veel net-niet foto’s. Een fotoalbum kijk je misschien niet heel vaak meer in na een paar jaar, maar zeker voor de eerste tijd kan het juist helpen bij een stukje rouwverwerking. Bovendien alle belangrijke momenten in een leven horen toch goed vastgelegd te worden? Boy Hazes maakt hele mooie foto’s en zorgt voor een waardevol album.
Voor meer informatie bel ons of bel Boy. 

“De foto’s die Boy Hazes heeft gemaakt zijn ons heel dierbaar. Boy is een integer en warm persoon, die meegaat in het ritme van de uitvaart waardoor ik geen moment was afgeleid door zijn aanwezigheid. Dat de foto’s zo prachtig en treffend zijn maakt Boy een echte vakman. Het laat zien dat hij niet alleen een heel goed product aflevert, maar vooral dat hij écht om mensen en hun verhalen geeft. Onze dank is groot!”

F.P.