Uitvaartverzorging Amstelveen

Samen met u regelen wij samen het laatste stuk voor een mooi en goed afscheid. Via de knop hieronder kan je geheel vrijblijvend in contact komen met ons en alle opties doornemen. Wij staan voor u klaar.

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Amstelveen

06-12694998 (dag en nacht)

Uitvaartverzorging Amstelveen, voor een persoonlijke uitvaart

​Steeds meer mensen weten dat zij zelf hun uitvaartverzorging kunnen regelen en daardoor de uitvaart persoonlijker kunnen maken. Bij ons heeft u met één uitvaartverzorger uit Amstelveen te maken die u voor, tijdens en na de uitvaart begeleidt. Mea Vota doet inmiddels alweer jaren de uitvaartverzorging in Amstelveen.

Wij begrijpen dat u zelf dingen wilt regelen rondom de uitvaart. Wij kunnen u adviseren om keuzes te maken die precies bij u passen. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en professionaliteit garanderen wij de kwaliteit van elke uitvaartverzorging. U houdt altijd zelf de regie in handen, want úw wensen staan bij Mea Vota (vertaling uit Latijn: Mijn Wensen) altijd voorop.

​Onze gediplomeerde uitvaartbegeleiders zijn er voor u. Als geen ander weten zij, uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is om een waardige uitvaartverzorging te verzorgen, zodat u en de nabestaanden hierna verder kunnen.

Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

N

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar

N

Wij kijken niet naar waar u verzeker bent, u kunt bij ons terecht

N

Een vast contactpersoon die er elke stap van de weg bij is

N

Wij zijn een klein maar professioneel team met vestigingen in Diemen en Naarden

N

Wij denken niet in protocollen of voorbedachte planningen. Bij ons is alles mogelijk en samen komen we tot de juiste uitvaart.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De opbaring en afscheid nemen in Amstelveen

​Wij kunnen de opbaring bij u thuis of op een andere plek organiseren. Bijvoorbeeld bij een uitvaartcentrum in Amstelveen of in de buurt. Wij organiseren al vele jaren de uitvaartverzorging in Amstelveen en zijn bekend met deze regio.

Begrafenis of crematie in Amstelveen

​U kunt in Amstelveen kiezen voor een begrafenis of crematie. Sinds mei 2016 kan er in Amstelveen worden gecremeerd op begraafplaats Zorgvlied. Zorgvlied beschikt over een uniek crematorium dat Crematorion wordt genoemd.
Begraafplaats Zorgvlied aan de Amstel is een van de bekendste begraafplaatsen in Nederland. Die bekendheid heeft de begraafplaats vooral dankzij het grote aantal bekende Nederlanders dat er is begraven. Zorgvlied ligt in Amsterdam maar is grondgebied van de gemeente Amstelveen.

De laatste wens

​Had uw geliefde nog een laatste wens? Laat het ons weten en wij brengen deze wens in vervulling tijdens de uitvaart.

fotograph

Alles voor een respectvol en persoonlijk afscheid

Een respectvol, mooi en persoonlijk afscheid helpt u als nabestaande bij het verwerken van uw verlies. Elke uitvaart in Amstelveen is anders en daardoor heel persoonlijk.
Wij nemen alles met u door en helpen u en uw familieleden bij het maken van de juiste keuze over de uitvaart. Wij ontfermen ons gedurende de uitvaartverzorging over uw situatie en helpen wij u overal mee. Ook na de uitvaart kunt u ons inschakelen indien u dat nodig acht.

Wij onderscheiden ons door:

  • Één contactpersoon die u dagelijks van A tot Z begeleidt.
  • U kunt 24 uur per dag over ons beschikken
  • Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
  • Elke uitvaart is bij Mea Vota maatwerk

Is de catering onderdeel van de uitvaartverzorging?

​Wij verzorgen ook de catering tijdens de uitvaart. Wij maken voor u een catering op maat zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Contact opnemen met begrafenisondernemer
Mea Vota

​Uitvaartverzorger Chris Beekman is eigenaar van Mea Vota. U kunt hem bereiken op 020 69 555 30. Of per E-mail: chris@mea-vota-uitvaart.nl.

Als je dan toch afscheid moet nemen, dan het liefst op een zo mooi mogelijke manier. Chris heeft het voor ons iets dragelijker kunnen maken om dit afscheid voor te bereiden. Meerdere malen werd Chris aangezien als vriend of onderdeel van de familie, daarnaast kon ik veel loslaten omdat ik snel merkte dat Chris te vertrouwen was in het begrijpen van onze wensen.

– Esther

Chris heeft onlangs de uitvaart van onze (schoon)moeder verzorgd. Wij zijn heel tevreden over de manier waarop hij dat gedaan heeft. Heel persoonlijk, respectvol en betrokken. Hij gaf goede ideeën en tips waar je als nabestaande(n) niet aan denkt. Elke dag ging hij even kijken bij onze (schoon)moeder die op haar kamer in ’t verpleeghuis opgebaard lag. Dankzij Chris kijken wij terug op een hele mooie uitvaart!

– Tom en Laila

Tijdens de voor besprekingen tot de uiteindelijke ter aarde bestelling, had ik al snel de professionaliteit en de persoonlijke betrokkenheid van Chris bij dit grote verlies door. Hij heeft ons gerustgesteld en getroost.

– Bas