06-12694998 (dag en nacht) mail@mea-vota-uitvaart.nl

Uitvaartverzorging Amstelveen

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken

06-12694998 (dag en nacht)

Uitvaartverzorging Amstelveen, voor een persoonlijke uitvaart

​Steeds meer mensen weten dat zij zelf hun uitvaartverzorging kunnen regelen en daardoor de uitvaart persoonlijker kunnen maken. Bij ons heeft u met één uitvaartverzorger uit Amstelveen te maken die u voor, tijdens en na de uitvaart begeleidt. Mea Vota doet inmiddels alweer jaren de uitvaartverzorging in Amstelveen.

Wij begrijpen dat u zelf dingen wilt regelen rondom de uitvaart. Wij kunnen u adviseren om keuzes te maken die precies bij u passen. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en professionaliteit garanderen wij de kwaliteit van elke uitvaartverzorging. U houdt altijd zelf de regie in handen, want úw wensen staan bij Mea Vota (vertaling uit Latijn: Mijn Wensen) altijd voorop.

​Onze gediplomeerde uitvaartbegeleiders zijn er voor u. Als geen ander weten zij, uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is om een waardige uitvaartverzorging te verzorgen, zodat u en de nabestaanden hierna verder kunnen.

Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De opbaring en afscheid nemen in Amstelveen

​Wij kunnen de opbaring bij u thuis of op een andere plek organiseren. Bijvoorbeeld bij een uitvaartcentrum in Amstelveen of in de buurt. Wij organiseren al vele jaren de uitvaartverzorging in Amstelveen en zijn bekend met deze regio.

Begrafenis of crematie in Amstelveen

​U kunt in Amstelveen kiezen voor een begrafenis of crematie. Sinds mei 2016 kan er in Amstelveen worden gecremeerd op begraafplaats Zorgvlied. Zorgvlied beschikt over een uniek crematorium dat Crematorion wordt genoemd.
Begraafplaats Zorgvlied aan de Amstel is een van de bekendste begraafplaatsen in Nederland. Die bekendheid heeft de begraafplaats vooral dankzij het grote aantal bekende Nederlanders dat er is begraven. Zorgvlied ligt in Amsterdam maar is grondgebied van de gemeente Amstelveen.

De laatste wens

​Had uw geliefde nog een laatste wens? Laat het ons weten en wij brengen deze wens in vervulling tijdens de uitvaart.

fotograph

Alles voor een respectvol en persoonlijk afscheid

Een respectvol, mooi en persoonlijk afscheid helpt u als nabestaande bij het verwerken van uw verlies. Elke uitvaart in Amstelveen is anders en daardoor heel persoonlijk.
Wij nemen alles met u door en helpen u en uw familieleden bij het maken van de juiste keuze over de uitvaart. Wij ontfermen ons gedurende de uitvaartverzorging over uw situatie en helpen wij u overal mee. Ook na de uitvaart kunt u ons inschakelen indien u dat nodig acht.

Wij onderscheiden ons door:

  • Één contactpersoon die u dagelijks van A tot Z begeleidt.
  • U kunt 24 uur per dag over ons beschikken
  • Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
  • Elke uitvaart is bij Mea Vota maatwerk

Is de catering onderdeel van de uitvaartverzorging?

​Wij verzorgen ook de catering tijdens de uitvaart. Wij maken voor u een catering op maat zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Contact opnemen met begrafenisondernemer
Mea Vota

​Uitvaartverzorger Chris Beekman is eigenaar van Mea Vota. U kunt hem bereiken op 020 69 555 30. Of per E-mail: chris@mea-vota-uitvaart.nl.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé