Uitvaartverzorging Naarden

Graag ondersteunen wij u met ons kleine  professionele team uitvaartverzorgers in Naarden voor een waardig afscheid van uw geliefde. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Liever eerst even bellen? Dat kan ook natuurlijk: 035-2014795

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Naarden

Uitvaartverzorging Naarden, voor een persoonlijke uitvaart.

Mea Vota is als uitvaartverzorger sinds 2013 actief in Naarden. Voor u als familielid of naaste van de overledenen is het belangrijk om goede uitvaartverzorging in Naarden te ontvangen. Wij verzorgen een waardige en respectvolle uitvaart en zullen de laatste wensen van de overledene en van u uitvoeren.

Wij regelen de uitvaart van A tot Z in Naarden: Vanaf het eerste contact, de ceremonie, de nazorg en alles wat daartussen zit.

Mea Vota uitvaartverzorging Naarden voor u:

De uitvaartverzorgers van Mea Vota brengen rust en leiden u stap voor stap door alle keuzes heen. Als begrafenisondernemer hebben wij ruime ervaring in de begeleiding van naasten en familieleden. Hoe moeilijk en hard het vaak is, na het overlijden moeten er vrijwel direct keuzes gemaakt worden over de uitvaartverzorging en hoe de uitvaart eruit zou moet zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Wie wilt u uitnodigen? Heeft u alle adressen? Welke locaties zijn er überhaupt mogelijk en passen bij de overledene? Thuis opbaren of een rouwcentrum? Wie gaat er spreken? Wij ondersteunen u in het maken van al deze keuzes. 

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Dagelijks één contactpersoon die u van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Altijd één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Mea Vota uitvaartverzorging in Naarden biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

Persoonlijk afscheid nemen vóór de uitvaart

Wilt u graag een persoonlijk afscheid verzorgen voor de uitvaart? Dat kan, wij verzorgen dit tot in de puntjes voor de overledene. De opbaring kan thuis plaatsvinden doormiddel van koeling of balseming maar ook in een uitvaartcentrum. Onze persoonlijke uitvaartbegeleiding houdt in dat wij u bij alles betrekken. Alles gaat in overleg met u. U mag helpen met de verzorging en aankleden van de overledene of het aan ons overlaten. U bepaalt waar uw dierbare naartoe wordt gebracht als u geen thuisopbaring wilt.

Ter informatie: dit zijn rouwcentra in de buurt van Naarden waar men kan opbaren:

 • Monuta De Jager Uitvaartcentrum Bussum aan de Nieuwe Hilversumseweg 59 in Bussum.
 • Afscheidslocatie Van Vuure in Bussum, Generaal De la Reijlaan 2 in Bussum tegenover Archibald.
 • Uitvaartcentrum De Heemburgh van Yarden en GUV in Het Spiegel aan de Graaf Wichmanlaan 28a in Bussum. Het Boshuisje, Doctor Albert Schweitzerweg 1 te Baarn op het terrein bij De Schaapskooi op Landgoed Drakenburg.
 • Crematorium en begraafplaats Zuiderhof, Kolhornseweg 13 in Hilversum of Vos Uitvaartsuites aan de deltazijde 32a in Blaricum.

Begrafenis of crematie in Naarden?

U kunt bij een uitvaart kiezen voor een begrafenis of crematie. Wij hebben contact met alle begraafplaatsen en crematoria in ’t Gooi, in de buurt van Naarden en daarbuiten. In overleg met u kiezen wij de meest geschikte plek uit.

Ter informatie: dit zijn begraafplaatsen van Gemeente Gooise Meren in Naarden en omgeving:

 • Oude begraafplaats Naarden
 • Begraafplaats Nieuw Valkeveen Naarden
 • Natuurbegraafplaats Nieuw Valkeveen Naarden
 • R.K. Begraafplaats St-Vitus Naarden
 • Joodse begraafplaats Naarden
 • Algemene begraafplaats Bussum
 • Oud Rooms-Katholieke begraafplaats Bussum
 • Nieuw Rooms-Katholieke begraafplaats Bussum

Ter informatie: dit zijn de crematoria in de buurt van Naarden:

 • Crematorium Laren
 • Zuiderhof in Hilversum
 • Den en Rust in Bilthoven
 • Zorgvlied in Amsterdam
 • De Nieuwe Ooster in Amsterdam
 • De Nieuwe Noorder in Amsterdam
 • Westgaarde in Amsterdam
 • Crematorium en Begraafplaatsen Amersfoort in Leusden
 • Cremaere in Almere
fotograph

Welke locatie voor de dag van de uitvaart in Naarden?

Een locatie is zeer bepalend voor de sfeer en beleving van de uitvaart. Locaties waar u per dagdeel een ruimte huurt en alle tijd heeft voor een mooi afscheid zijn er gelukkig rondom Naarden. Hiermee kunnen wij zorgen voor een respectvolle uitvaartverzorging in Naarden. Op zo’n locatie kunt u in alle rust de dag van de uitvaart voorbereiden, beleven en afronden met wat te eten en te drinken. De locaties inventariseren wij vooraf met u en het is aan te raden om een locatie vooraf even te bezoeken om te beoordelen of deze voldoet aan uw wensen.

Tarieven uitvaartverzorging in Naarden

Qua tarieven wilt u weten waar u aan toe bent, dat begrijpen we. Alle bedragen rekenen wij 1 op 1 door aan u en u betaalt ons voor onze uren dienstverlening van voor, tijdens en na de uitvaart. Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of uitvaartdiensten van derden. Bij de eindfactuur krijgt u een kopie van alle facturen van derden. We maken daarmee de uitvaartverzorging in Naarden transparant.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé