Uitvaartverzorging Amsterdam

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Amsterdam

06-12694998 (dag en nacht)

Uitvaartverzorging Amsterdam – persoonlijke crematie en begrafenis

Bent u op zoek naar uitvaartverzorging in Amsterdam? Wanneer een familielid overlijdt komt er veel op uw af. U krijgt te maken met uw persoonlijke verlies, verwarring, pijn en alle emoties die daarmee samenhangen.

Mea Vota is een uitvaartverzorger die een groot deel van de zorgen uit handen neemt. Zo kunt u zich tijdens deze moeilijke tijden bezighouden met waar het echt om gaat: het verwerken van uw verlies samen met uw dierbaren.

Het is onze missie om mensen te helpen in een moeilijke fase en ze zingeving te brengen. Wij hebben aandacht voor persoonlijke wensen en zorgen voor de nabestaanden. Wij verzorgen uw uitvaart in Amsterdam tot in de puntjes. Dat is waar wij het voor doen.

Dit is één van de reviews die wij hebben mogen ontvangen:
“Fijne persoonlijke begeleiding. Er wordt goed geluisterd naar de persoonlijke wensen, maar ook aangegeven wat de mogelijkheden zijn. Samen zijn we tot een mooie uitvaart gekomen van mijn man. Ook de mening en gevoelens van onze zoon werden gehoord. Er was echte oprechte aandacht en dat gaf vertrouwen in een moeilijke periode.
Dank je wel Chris, voor alle goede zorg.”

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

Begrafenis of crematie in Amsterdam

​In Amsterdam kunt u kiezen uit veel locaties voor een begrafenis of crematie. Wij zijn bekend met alle locaties in Amsterdam en adviseren u waar u het beste terecht kunt.

Misschien zoekt u een basiscrematie met een verstrooiing op een zinvolle plek, of misschien wilde uw geliefde een volledige traditionele begrafenis-dienst met een begraafplaats. Of misschien is een creatief buitenfeest met livemuziek, favoriete gerechten, persoonlijke eerbetoon en begrafenisgunsten gewenst. Wat u ook nodig hebt, wij zijn er om u en uw gezin te helpen een goed geleefd leven te vieren met een goed verzorgde uitvaart in Amsterdam.

Alles voor een respectvol en persoonlijk afscheid

Een respectvol, mooi en persoonlijk afscheid helpt u als nabestaande bij het verwerken van uw verlies. Elke uitvaart in Amsterdam is anders en daardoor heel persoonlijk.
Wij komen bij u thuis, nemen alles door en helpen u en uw familieleden bij het maken van de keuzes over de gewenste uitvaart. Tot en met de dag van de uitvaart ontfermen wij ons over uw situatie en helpen wij u overal mee.
Wij hebben vriendelijke tarieven
Wij onderscheiden ons door:

  • ​Wij zijn een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming.​
  • Één contactpersoon die u dagelijks van A tot Z begeleidt.
  • Persoonlijk staat bij ons hoog in het vaandel
  • Wij staan 24/7 tot uw beschikking​
  • Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
  • Wij denken ‘out-of-the-box’ en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk
  fotograph

  Hoe staat het met de uitvaartverzekering

  ​Een vraag die wij regelmatig krijgen is wie er uiteindelijk betaalt voor de uitvaart. Is de rekening bestemd voor de nabestaanden of de verzekering?

  Het antwoord hierop is als volgt: als u geld beschikbaar hebt vanuit uw verzekering dan staat u in uw recht om dit geld op te vragen en te besteden voor welk uitvaartdoel u wenst. U kunt dus makkelijk het geld opvragen en zelf bepalen wat ermee gebeurt.
  U bent niet verplicht uw uitvaart via uw eigen verzekering af te sluiten. U mag te allen tijde uw eigen uitvaartonderneming kiezen en doen met het verzekerde bedrag wat u wilt.

   

  Catering tijdens de uitvaart

  ​Wij verzorgen ook de catering tijdens de uitvaart in Amsterdam. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van drank en voeding en stellen voor u, indien gewenst, een catering op maat samen.

  Wilt u een offerte voor uw begrafenis, uitvaart of crematie aanvragen?

  ​Wilt u een keer met ons van gedachte wisselen over een uitvaart in Amsterdam? Is de dood onverwacht? Wilt u praten over uw eigen naderende uitvaart? Wij hebben veel ervaring met deze situaties en kunnen u overal mee adviseren.

  Contact opnemen met begrafenisondernemer
  Mea Vota

  Uitvaartverzorger Chris Beekman is eigenaar van Mea Vota. U kunt hem bereiken op 020 – 69 555 30. Of per E-mail: chris@mea-vota-uitvaart.nl.

  “Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

  – Sonny

  “Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

  – Rob

  “Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

  – Fé