Kisten waden opbaarplanken

Home » Kisten waden opbaarplanken

Mea Vota

Kisten waden opbaarplanken

Hieronder treft u een aantal leveranciers van kisten, waden en opbaarplanken. Wij kunnen alles leveren.
Prijzen van derden rekenen wij 1 op 1 aan u door zonder winstmarges. Of u nu de goedkoopste kist wilt, een kist om op te tekenen of schilderen, een zachte (aan de buitenkant gestoffeerde kist) of liever een mand of een wade en een baar…
​Samen met u gaan we op zoek naar wat het beste bij de overledene past.

Kisten

Akidia

Het milieu speelt een steeds belangrijkere rol bij het maken van keuzes, waardoor men steeds vaker de voorkeur geeft aan een massief houten uitvaartkist. Kiest men voor zo’n massief houten kist, dan kiest men voor een natuurlijke grondstof. De gekweekte bomen worden voortdurend vervangen door nieuwe aanplant waardoor de bosomvang zelfs toeneemt. Bovendien nemen bomen tijdens de groeiproces CO2 op en dragen ze op die manier bij aan een gezond klimaat.

Kisten

Beerenberg

Recht toe rechtaan kist, volledig te personaliseren. 
Naast de onderstaande modellen is het mogelijk een blanco te beschilderen kist te bestellen. Ook biedt Beerenberg de mogelijkheid om de bedrukking van de rouwkaart en kist en dankkaart op elkaar af te stemmen. Daarnaast kan ook een eigen ontwerp voor een urnenkistje en een permanente of tijdelijke grafmarkering worden gemaakt.

Kisten

Biesvelden Natuurkisten

100% Biologisch Alle gebruikte materialen in onze kisten zijn 100% biologisch en worden duurzaam vervaardigd.

Kisten

Ibis

Afscheid nemen kan persoonlijk en warm.
Met mijn bedrijf Ibis ontwerp en maak ik bijzondere kisten en grafmonumenten. Daarin vind ik aandacht voor vormgeving, afwerking en het milieu erg belangrijk. Zo ontstaan kisten met een  zachte uitstraling die troost kunnen bieden en kunnen bijdragen aan het verwerken van het verlies.
Zodat je als familie en vrienden liefdevol afscheid kunt nemen van iemand van wie je houdt.

Kisten

DZU uitvaartkisten

DZU Uitvaartkisten heeft een meer dan
100-jarige geschiedenis in de levering van uitvaartkisten.
Wij staan sinds jaar en dag in de markt bekend als consistente en kwalitatieve leverancier van uitvaartkisten met een hoogstpersoonlijke klantbenadering..

Kisten

Raadschelders

Door het gebrek aan persoonlijke en kunstzinnige doodskisten had ik altijd al het idee om mijn eigen grafkist te schilderen. Door de tijd heen is dit idee uitgegroeid tot het vormgeven en fabriceren van een reeks natuurlijke en persoonlijke doodskisten.

Kisten

Karakterkisten

De kisten worden gemaakt van sloophout/gebruikt hout en steigerhout. De kist kan extra persoonlijk worden gemaakt door bv een deel met schoolbordverf voor een tekst of tekening; een brievenbus om persoonlijke niet-uitgesproken woorden of wensen mee te geven; een kaarsenrand of door een lievelingskleur (wash) aan de kist te geven. In 1 a 2 dagen kan ik een kist op maat en/of naar wens maken.

Kisten

Kleurjekist

Kleurjekist biedt families, kinderen, vrienden en collega’s een waardevol afscheidsritueel. De geïllustreerde deksel geeft houvast en verbindt. Het creatieve proces en het resultaat maken onderdeel uit van een kleurrijk afscheid en dragen bij aan een bewust en positief rouwproces.

Kisten

Unigra

Unigra is totaalleverancier in de uitvaartbranche en fabrikant van uitvaartkisten. U vindt in ons een partij die vlot schakelt, kwaliteit voorop stelt en betrouwbare dienstverlening biedt. Om de hoge kwaliteitsstandaarden te kunnen waarborgen hebben wij als een van de weinige bedrijven in Nederland onze gehele productie in eigen beheer. Hierdoor zijn wij in staat snel in te spelen op vragen vanuit de markt.

Kisten

Tomba

Unieke ontwerpen, duurzaam en voorzien van de beste afwerking. Dat is een echte Tomba Grafkist! Aan het fabriceren, afwerken en afmonteren van onze grafkisten besteden onze vakmensen de grootste zorg. Tijdens dit proces hebben we aandacht voor elk detail. Alles moet kloppen!

Kisten

Zavadi

Populierenhout gestoffeerd met 100% katoen of linnen.

Kisten

GreenCoffins

Prachtige handgemaakte, milieuvriendelijke uitvaartmanden, kisten en urnen. GreenCoffins is de enige leverancier van FairTrade gecertificeerde en duurzame uitvaartmanden in Nederland.
De uitvaartmanden zijn onder eerlijke werkomstandigheden geproduceerd van milieuvriendelijke materialen.