Uitvaartverzorging in Diemen

Sinds 2012 is Mea Vota Uitvaartverzorging in Diemen gevestigd.

Elke vrijdagochtend zit Chris Beekman in de Brede Hoed aan de D.J. den Hartoglaan 8 om alle vragen rondom een afscheid te beantwoorden of uitvaartwensen vast te leggen.

 

Afspraak maken? 020-6955530

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Diemen

Uw uitvaartondernemer in Diemen, voor een mooi afscheid

Omdat Chris Beekman Mea Vota in Diemen is begonnen weten wij veel van Diemen en omstreken. Elk mens is uniek en dus is ook het afscheid en de uitvaart uniek. Uw wensen zijn belangrijk voor ons. Mea Vota heeft geen standaard werkwijze. Wij luisteren naar uw wensen, doen suggesties en samen werken wij naar een mooi en waardig afscheid. Mea Vota is dé begrafenisondernemer in Diemen. Bovendien zijn wij een kleine onderneming waardoor we heel persoonlijk u kunnen helpen. Er is steeds 1 aanspreekpunt en uitvaartbegeleider die u helpt in de week van de uitvaart. Wij zorgen ervoor dat de gehele uitvaart verloopt op de manier zoals de overledene en u dat gewild zouden hebben. Wij regelen de alles rondom de uitvaart, zoals de kaart, postzegels, opbaring, verzorging, de rouwauto, bloemen, de locaties, catering, muziek en foto’s etc. Ook helpen wij u met de nazorg door bijvoorbeeld tips te geven hoe de administratieve afwikkeling verder moet. 

Een waardig afscheid vóór de uitvaart

Het persoonlijke afscheid hoeft niet in het uitvaartcentrum te gebeuren. Wij kunnen de opbaring voor de uitvaart ook bij u thuis organiseren, dit maakt het een stuk persoonlijker, maar moet uiteraard passen bij de de overledene of degene ie achterblijft. Op deze manier kunt u in een intieme sfeer en eigen omgeving bij de overledene zijn.

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Dagelijks één contactpersoon die u van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een kleine, persoonlijke en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Altijd één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Mea Vota uitvaartverzorging in Naarden biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

Begrafenis of crematie in Diemen?

In Diemen is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met alle begraafplaatsen en crematoria in de regio. Zo kunnen we voor u een passende uitvaartverzorging regelen. In welk uitvaartcentrum u maar wilt. Wij hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk. In Diemen ligt begraafplaats Rustoord als plek om te begraven, tegenwoordig kunnen er ook urnen worden geplaatst. Qua locaties voor een afscheid is met name De Hoop geschikt en voor een kerkelijke uitvaart uiteraard De Ontmoeting of r.k. Sint Petrus’  Banden. Crematorium De Nieuwe Ooster ligt het dichtste bij Diemen maar ook Zorgvlied ligt relatief dichtbij. 

Wij zijn er voor u!

Na het overlijden moeten er vrijwel direct moeilijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en zelfs de woningontruiming. De ervaren uitvaartverzorgers van Mea Vota steunen u daarin. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart en alles wat daarbij komt kijken op een voor u passende en altijd respectvolle manier plaatsvindt.

Transparante prijzen uitvaartverzorging Diemen

Wij zijn transparant in alle werkzaamheden die wij of ingehuurde derden uitvoeren. Wij rekenen alles 1:1 door en maken geen winst op facturen van bijvoorbeeld kranten, een bloemist, kistenleverancier of drukker. Wij rekenen dus alleen de door ons gemaakte uren. Hierdoor kunnen we de prijzen transparant en eerlijk houden. Van te voren stellen we een duidelijk document op met alle kosten duidelijk op een rij zodat de nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken. Mea Vota zorgt ervoor dat uitvaartverzorging in Diemen eerlijk en menselijk is.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé