06-12694998 (dag en nacht) mail@mea-vota-uitvaart.nl

Uitvaartverzorging Diemen

Uitvaartverzorging Diemen, voor een persoonlijke uitvaart

Elke uitvaart is persoonlijk. De laatste wens van de overledene, maar natuurlijk ook die van u staan centraal bij Mea Vota. Bent u op zoek naar betrouwbare uitvaartverzorging in Diemen? Wij regelen alles voor u: de ceremonie, de locaties, de bloemen, de receptie en de nazorg. Wij vullen de hele uitvaart in, zoals u en de overledene het graag zouden hebben gewild. Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

Persoonlijk afscheid nemen vóór de uitvaart

De opbaring voor het persoonlijke afscheid kunnen wij bij u thuis, in elk uitvaartcentrum in Diemen of op een andere plek organiseren. Wij organiseren graag een mooie persoonlijke uitvaart in Diemen.

Ornamenten

​Wij helpen u, indien gewenst, met het uitkiezen van de kisten. Als u zelf een idee hebt, wij helpen u graag met de aanschaf. Ook helpen wij met het uitkiezen van urnen en assieraden indien u kiest voor een crematie. Ook adviseren wij u over de grafsteen en andere grafmonumenten.

De uitvaart: begrafenis of crematie in Diemen

​In Diemen is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met alle begraafplaatsen en crematoria in de regio. Zo kunnen we voor u een passende uitvaartverzorging regelen. In welk uitvaartcentrum u maar wilt.

Na het overlijden

​Na het overlijden moeten er moeilijke en vaak pijnlijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en zelfs de woningontruiming. De ervaren uitvaartverzorgers van Mea Vota steunen u daarin. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

Eerlijke prijzen uitvaartverzorging

​Wij laten u vooraf duidelijk weten hoe u de uitvaart kunt bekostigen. Zodat de nabestaanden naast het grote verdriet, niet met financiële problemen achterblijven door een uitvaartverzorging.

Over Mea Vota

  • ​Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartverzorger.
  • Wij zijn al jaren het aanspreekpunt qua uitvaarten in Hilversum.
  • U krijgt te maken met één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.
  • ​​U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen.
  • ​Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
  • Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.
Mea Vota Uitvaartverzorging Amsterdam Diemen Amstelveen - kopie

Contact met Mea Vota

​Indien u te maken krijgt met overlijden neem dan contact met ons op over de uitvaartverzorging in Diemen. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Bel ons op 035 2014 795 of e-mail ons op mail@mea-vota-uitvaart.nl