Uitvaartverzorging Bussum

Graag ondersteunen wij u met onze professionele kennis en kunde qua uitvaartverzorging in Bussum en omstreken. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan als u vragen heeft rondom de uitvaart en/of de mogelijkheden te bespreken.

 

Liever eerst even bellen? Dat kan ook natuurlijk: 035-2014795

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Bussum

Uitvaartverzorging Bussum, voor een persoonlijke uitvaart

Mea Vota staat voor u klaar als het gaat om de uitvaartverzorging in Bussum of het Gooi. Wij organiseren al sinds 2013 uitvaarten in Bussum en omstreken en hebben hierdoor een nauwe samenwerking opgebouwd met uitvaartcentra in Bussum, het Gooi en Vechtstreek. Wij kunnen u dus ruimschoots van dienst zijn.

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Dagelijks één contactpersoon die u van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Naarden en Diemen.

N

Wij hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

Persoonlijk

Altijd één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Mea Vota uitvaartverzorging biedt in Bussum ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

Wilt u graag uw geliefde thuis in Bussum opbaren? Lees hier hoe dat precies werkt:

Samen overleggen we eerst de mogelijkheden. Blijft de overledene thuis of moet deze naar huis? Wij regelen het vervoer. En dan kunt u kiezen tussen het lichaam koelen of voor een lichte balseming (thanatopraxie) waarna u geen koeling nodig heeft. Wij kunnen samen de verzorging doen of u laat het aan ons over. Hierna richten we met u de gekozen ruimte praktisch en sfeervol in zodat u in een intieme sfeer bij de overledene kunt zijn. Het voordeel van thuis opbaren is dat u zelf bepaalt of u mensen uitnodigt en zo ja, wanneer. Wij regelen alle materialen zoals evt. een opbaarplank, schraagjes en een kamerscherm. Bij een thuisopbaring en als er meerdere mensen thuis verwacht worden is het raadzaam om dagdelen/tijden af te spreken dat mensen langs kunnen komen.

Uw geliefde op een andere plek opbaren?

Mea Vota kan de opbaring ook op een andere plek organiseren. In Bussum en omgeving zijn voldoende mogelijkheden. We kunnen vooraf samen de verzorging doen of u laat het aan ons over.  Als begrafenisondernemer vinden wij het belangrijk dat wij alle keuzes samen met u maken. Als u vragen heeft of kennis wilt maken, neem gerust contact met ons op.

Prijzen uitvaartverzorging Bussum bij Mea Vota

Wij zijn transparant en bij de facturatie ontvangt u dan ook alle facturen van derden waarmee wij werken. Wij maken op deze facturen geen winst en berekenen u enkel en alleen onze gemaakte uren. Zo houden wij de uitvaartverzorging in Bussum en omstreken zo zuiver mogelijk.

Contact met Mea Vota

Indien u een uitvaart in Bussum of het Gooi wilt organiseren neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt zeven dagen per week contact met ons opnemen voor de uitvaartverzorging in Bussum.
Bel ons op 035 2014 795, e-mail ons op mail@mea-vota-uitvaart.nl of gebruik onderstaand formulier.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé