Uitvaartverzorging Bussum

Graag ondersteunen wij u met onze professionele en begripvolle uitvaartverzorging in Bussum voor een waardig afscheid van uw geliefde. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

 

Liever eerst even bellen? Dat kan ook natuurlijk: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Bussum

Uitvaartverzorging Bussum, voor een persoonlijke uitvaart

Mea Vota staat voor u klaar als het gaat om de uitvaartverzorging in Bussum en de rest van ‘t Gooi. Wij organiseren al jaren de uitvaartverzorging in Bussum hierdoor hebben wij een nauwe samenwerking opgebouwd met uitvaartcentra in Bussum, het Gooi en de Vechtstreek. Wij kunnen u dus ruimschoots van dienst zijn.

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Dagelijks één contactpersoon die u van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

Persoonlijk

Altijd één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen. Mea Vota uitvaartverzorging in Naarden biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

Wilt u graag uw geliefde thuis in Bussum opbaren? Lees hier hoe dat precies werkt:

Het is belangrijk dat tijdens de opbaring de overledene zo koud mogelijk blijft. Wij vragen u daarom om de verwarming in de ruimte van opbaring uit te zetten, eventuele zonwering naar beneden en/of de gordijnen dicht. Wij zullen na de verzorging zorgen voor koeling van de overledene. Hierna richten we met u de kamer praktisch en sfeervol in zodat u in een intieme sfeer bij de overledene kunt zijn.

Uw geliefde op een andere plek opbaren?

Mea Vota kan de opbaring ook op een andere plek organiseren. Het is belangrijk dat u ons dan spullen meegeeft voor de verzorging die wij kunnen gebruiken: bijvoorbeeld eigen borstel/kam, eigen make-up, eigen geur (after shave, parfum) etc. Ook kunt u ons een foto meegeven van de overledene die wij dan plaatsen tijdens de opbaring. Opbaren behoort ook tot uitvaartverzorging in Bussum en dit doen wij altijd met respect en begrip.

Prijzen uitvaartverzorging Bussum bij Mea Vota

Wij hanteren eerlijke prijzen. Bij de facturatie ontvangt u dan ook alle facturen van dienstverleners waarmee wij werken. Wij maken op deze facturen geen winst en berekenen u enkel en alleen onze gemaakte uren. Zo houden wij de uitvaartverzorging in Bussum zo transparant mogelijk.

Contact met Mea Vota

Indien u een uitvaart in Bussum of het Gooi wilt organiseren neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt zeven dagen per week contact met ons opnemen voor de uitvaartverzorging in Bussum.
Bel ons op 035 2014 795, e-mail ons op mail@mea-vota-uitvaart.nl of gebruik onderstaand formulier.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé