06-12694998 (dag en nacht) mail@mea-vota-uitvaart.nl

Uitvaartverzorging Hilversum

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken

Uitvaartverzorging Hilversum, voor een persoonlijke uitvaart

Elke uitvaart is persoonlijk. De laatste wens van de overledene, maar natuurlijk ook die van u staan centraal bij Mea Vota. Bent u op zoek naar betrouwbare uitvaartverzorging in Hilversum? Wij regelen alles voor u: de ceremonie, de locaties, de bloemen, de receptie en de nazorg. Wij vullen de hele uitvaart in, zoals u en de overledene het graag zouden hebben gewild. Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

Persoonlijk afscheid nemen vóór de uitvaart

De opbaring voor het persoonlijke afscheid kunnen wij bij u thuis, in elk uitvaartcentrum in Hilversum of op een andere plek organiseren. Wij organiseren graag een mooie persoonlijke uitvaart in Hilversum en in ’t Gooi.

Ornamenten

​Wij helpen u, indien gewenst, met het uitkiezen van de kisten. Als u zelf een idee hebt, wij helpen u graag met de aanschaf. Ook helpen wij met het uitkiezen van urnen en assieraden indien u kiest voor een crematie. Ook adviseren wij u over de grafsteen en andere grafmonumenten.

N

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week op ons rekenen

N

Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.

N

Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

N

Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming. Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden.

N

Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De uitvaart: begrafenis of crematie in Hilversum

​In Hilversum is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met alle begraafplaatsen en crematoria in de regio. Ook met het nieuwe crematorium in Hilversum bij begraafplaats Zuiderhof. Zo kunnen we voor u een passende uitvaartverzorging regelen. In welk uitvaartcentrum u maar wilt.

Na het overlijden

​Na het overlijden moeten er moeilijke en vaak pijnlijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en zelfs de woningontruiming. De ervaren uitvaartverzorgers van Mea Vota steunen u daarin. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

Eerlijke prijzen uitvaartverzorging

​Wij laten u vooraf duidelijk weten hoe u de uitvaart kunt bekostigen. Zodat de nabestaanden naast het grote verdriet, niet met financiële problemen achterblijven door een uitvaartverzorging.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé