06-12694998 (dag en nacht) mail@mea-vota-uitvaart.nl

Uitvaartverzorging Hilversum

Uitvaartverzorging Hilversum, voor een persoonlijke uitvaart

Elke uitvaart is persoonlijk. De laatste wens van de overledene, maar natuurlijk ook die van u staan centraal bij Mea Vota. Bent u op zoek naar betrouwbare uitvaartverzorging in Hilversum? Wij regelen alles voor u: de ceremonie, de locaties, de bloemen, de receptie en de nazorg. Wij vullen de hele uitvaart in, zoals u en de overledene het graag zouden hebben gewild. Wij leggen u graag uit hoe wij dit doen.

Persoonlijk afscheid nemen vóór de uitvaart

De opbaring voor het persoonlijke afscheid kunnen wij bij u thuis, in elk uitvaartcentrum in Hilversum of op een andere plek organiseren. Wij organiseren graag een mooie persoonlijke uitvaart in Hilversum en in ’t Gooi.

Ornamenten

​Wij helpen u, indien gewenst, met het uitkiezen van de kisten. Als u zelf een idee hebt, wij helpen u graag met de aanschaf. Ook helpen wij met het uitkiezen van urnen en assieraden indien u kiest voor een crematie. Ook adviseren wij u over de grafsteen en andere grafmonumenten.

De uitvaart: begrafenis of crematie in Hilversum

​In Hilversum is er de keuze tussen een begrafenis of crematie. Wij staan in contact met alle begraafplaatsen en crematoria in de regio. Ook met het nieuwe crematorium in Hilversum bij begraafplaats Zuiderhof. Zo kunnen we voor u een passende uitvaartverzorging regelen. In welk uitvaartcentrum u maar wilt.

Na het overlijden

​Na het overlijden moeten er moeilijke en vaak pijnlijke keuzes worden gemaakt over de uitvaartverzorging en zelfs de woningontruiming. De ervaren uitvaartverzorgers van Mea Vota steunen u daarin. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart op een voor u passende en respectvolle manier plaatsvindt.

Eerlijke prijzen uitvaartverzorging

​Wij laten u vooraf duidelijk weten hoe u de uitvaart kunt bekostigen. Zodat de nabestaanden naast het grote verdriet, niet met financiële problemen achterblijven door een uitvaartverzorging.

Over Mea Vota

  • ​Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartverzorger.
  • Wij zijn al jaren het aanspreekpunt qua uitvaarten in Hilversum.
  • U krijgt te maken met één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.
  • ​​U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen.
  • ​Ongeacht óf en waar u verzekerd bent; wij kunnen u helpen.
  • Wij kunnen ‘out-of-the-box’ denken en hebben geen standaard protocollen; elke uitvaart is maatwerk.
Mea Vota Uitvaartverzorging Amsterdam Diemen Amstelveen - kopie

Contact met Mea Vota

​Indien u te maken krijgt met overlijden neem dan contact met ons op over de uitvaartverzorging in Hilversum. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Bel ons op 035 2014 795 of e-mail ons op mail@mea-vota-uitvaart.nl