Uitvaartverzorging Hilversum

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje voor een waardig afscheid. Klik op de knop en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Of bel direct naar: 0612694998

Vrijblijvend kennismaken
Home » Uitvaartverzorging Hilversum

Uitvaartverzorging Hilversum, op maat gemaakte uitvaarten

Elk persoon is anders, elke uitvaart dus ook. De laatste wens van u maar bovenal die van de overledene zijn het belangrijkst voor ons. Als u opzoek bent naar een professionele en persoonlijke uitvaartverzorging in Hilversum dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij zorgen namelijk ervoor dat alles van A tot Z verzorgd is. Samen met u vullen we de hele uitvaart in zoals de overledene het graag zou hebben gewild.

Op een persoonlijke manier afscheid nemen

De opbaring voor het afscheid kunnen wij vrijwel overal organiseren. Bij u thuis, in elk uitvaartcentrum in Hilversum of elders. Wij zorgen voor een mooie en persoonlijke uitvaart in Hilversum en in ’t Gooi.

Ornamenten

Wij helpen u, indien gewenst, met het uitkiezen van de kisten. Als u zelf een idee hebt, wij helpen u graag met de aanschaf. Ook helpen wij met het uitkiezen van urnen en assieraden indien u kiest voor een crematie. Ook adviseren wij u over de grafsteen en andere grafmonumenten.

N

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u beschikbaar

N

Wij kijken niet naar waar u verzeker bent, u kunt bij ons terecht

N

Een vast contactpersoon die er elke stap van de weg bij is

N

Wij zijn een klein maar professioneel team met vestigingen in Diemen en Naarden

N

Wij denken niet in protocollen of voorbedachte planningen. Bij ons is alles mogelijk en samen komen we tot de juiste uitvaart.

hand waving goodbye to the sunshine/sunset

Persoonlijk

Één aanspreekpunt. Persoonlijke begeleiding vanaf het eerste moment tot vaak ver na een uitvaart. Het gaat om uw wensen en daar nemen wij de tijd voor. Het kan maar één keer.

Flexibel

Iedereen heeft zijn eigen wensen en er is veel mogelijk tegenwoordig. Mea Vota biedt ondersteuning bij het uitvoeren van de uitvaart volgens uw wensen, zonder de regie over te nemen.

Transparant

Mea Vota berekent geen winstmarges op producten of dienstverlening van derden. Daardoor heeft u meer invloed op de kosten en kunt u de uitvaart persoonlijker maken.

De uitvaart: Een crematie of toch een begrafenis in Hilversum

In Hilversum kan je kiezen tussen een crematie of een begrafenis. Wij hebben nauw contact met alle crematoria en begraafplaatsen in de regio. Zo kunnen wij altijd voor u een mooie en persoonlijke uitvaartverzorging regelen.

Na het overlijden

Na een overlijden moeten er helaas lastige en moeilijke keuzes gemaakt worden over hoe de uitvaart verzorgd moet worden. Dit gaat over de aankleding maar zelfs over de woningontruiming. Onze getrainde uitvaartverzorgers ondersteunen u ook hierin. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens is en u op een mooie en respectvolle manier afscheid kan nemen.

Volledig transparante uitvaartkosten

U krijgt van te voren een duidelijk inzicht in wat de kosten voor de uitvaart zijn zodat uw nabestaanden naast het rouwproces zich niet druk hoeven te maken over eventuele financiële problemen die kunnen ontstaan bij een uitvaart.

“Een uitvaart moet altijd snel geregeld worden en is in principe nooit leuk, maar door de begeleiding van Chris van Mea Vota is de uitvaart van mijn tante, ondanks de corona maatregelen, uitstekend, persoonlijk en volledig naar wens verlopen.”

– Sonny

“Mea Vota heeft samen met ons het afscheid georganiseerd van mijn moeder. Chris is daarin een klasse apart. Tot het kleinste detail werd met ons op prettige maar efficiënte wijze doorgenomen en geregeld. Daardoor kijken wij terug op een heel fijn en waardevol afscheid daarmee gecomplimenteerd door nagenoeg alle aanwezigen.”

– Rob

“Heeft ons fantastisch geholpen. Zeer persoonlijke en precies op maat gemaakte hulp in een moeilijke tijd. We kijken terug op een prachtige uitvaart die precies paste bij mijn zusje en ons ook nu nog helpt bij de verdere verwerking van dit verlies.”

– Fé