Leg gratis je uitvaartwensen vast, wordt lid van Club Goed Geregeld en ontvang €250,- korting op onze dienstverlening.

Vrijblijvend gesprekBel nu
Home » Club Goed Geregeld

Waarom uw wensen vastleggen?

1. U geeft uzelf en uw nabestaanden rust
2. U krijgt nieuwe inzichten in wat er kan tegenwoordig
3. U creërt duidelijkheid in uw wensen

 

Wat kost het vastleggen van mijn wensen?

Niets. Behalve anderhalf uur van uw tijd. We gaan met elkaar in gesprek en daarmee krijgen we uw wensen inzichtelijk. Uw wensen werken wij daarna uit en u ontvangt hier een overzicht van inclusief kostenindicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de juiste partij voor u zijn, maar u zit nergens aan vast. Het gesprek is namelijk volledig vrijblijvend. Na het vastleggen van de wensen krijgt u van ons, behalve uw wensen en de kostenindicatie, een voucher met maar liefst €250.- korting.

Chris Beekman

Chris Beekman

Uitvaartverzorger / Eigenaar

Hoe wij werken

Persoonlijk

Samen nemen we de tijd om door de keuzes heen te lopen. Zo maken we samen een persoonlijke uitvaart die past bij u en uw naasten.

Flexibel

Wij hebben geen standaard protocollen; uw wensen zijn leidend in alles en wij denken graag met u mee. Van kleine uitvaarten vanuit huis tot honderden mensen op mooie en meerdere locaties

Transparant

Alle kosten van derden rekenen wij 1 op 1 aan u door. Geen fratsen. Wij houden van zuivere en heldere afspraken. U weet steeds wat u aan ons heeft en waar u aan toe bent.

Mea Vota Uitvaartverzorging Amsterdam Diemen Amstelveen - kopie

Antwoorden

Samen doorlopen we alle vragen die u heeft. Of het nou gaat over de verzekering, de kosten, de aankleding of zelfs de auto, we lopen alles door en zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord zijn. Hierdoor heeft u alles helder en overzichtelijk. Wij zijn er voor u.

Verschil

De voordelen
Wij merken een groot verschil tussen nabestaanden waarbij al wensen bekend zijn voor de uitvaart en nabestaanden waarbij niets bekend is.
Als er niets of weinig bekend is dan geeft het nabestaanden onnodig veel stress. Tijd die ze dan met elkaar hadden kunnen hebben wordt vaak besteed aan
uitzoekwerk, gokken en stressen. Precies de dingen waar dan geen energie voor is.
Als er wensen bekend zijn dan geeft dat rust en dat zorgt voor een betere harmonie. Ook kan men dan makkelijker focussen op wat er echt belangrijk is.
Gun uzelf en nabestaanden rust en leg alvast uw wensen vast. Wij helpen u graag verder.

Puzzel

De uitvaart is een heel gepuzzel. Als we samen alvast de meeste puzzelstukjes op de juiste plek leggen, hoeven uw nabestaanden er nog maar een paar.

Graag vullen wij samen met u het laatste stukje in. Maak een afspraak en kom bij de Club Goed Geregeld*!

 

*Het lidmaatschap van de Club Goed Geregeld is gratis. U wordt na het vastleggen van uw wensen automatisch lid van de Club Goed Geregeld. Daarmee heeft u recht op een korting van €250.- op onze dienstverlening. Maximaal 2 keer per jaar sturen wij een nieuwsbrief. Behalve dat wij informatie sturen, herinneren wij u eraan om uw wensen up-to-date te houden. De nieuwsbrief is geen verplichting.

Contact