Live Stream

Live Stream

U bent welkom om samen met ons online afscheid te nemen van Cor Offermanns.

St Petrus’ Banden

De afscheidsviering vindt plaats op zaterdag 19 november 2022 in de rooms-katholieke kerk St Petrus’ Banden en is live te volgen vanaf 10.30 uur. Deze link is speciaal voor u, het is belangrijk dat u deze link niet deelt op Facebook, Whatsapp of andere sociale media. Dit zou namelijk kunnen betekenen dat onbekende mensen kunnen meekijken met de afscheidsdienst.

Klik op deze pagina van de kerk voor de livestream: Link

Zorgvlied

Na de afscheidsviering brengen wij de heer Offermanns naar Zorgvlied waar wij tussen 12.00 uur en 12.30 uur kort in de aula zullen zijn. Dit is te volgen via:

Website: https://pci-webcast.nl
Plechtigheid ID: 144756
Wachtwoord: 82s7v3dcwczn

 

Wij attenderen u erop dat de beeldopname via de meeste browsers, waaronder die op een tablet of smartphone, te bekijken is.
Alleen de browser Internet Explorer 11 ondersteunt de uitzending niet altijd. Hiervoor kunt u de browser Windows Edge gebruiken.

Wat is goed om te doen voor u de dienst gaat bekijken.

  1. Test de link
  2. Indien u geen beeld heeft, controleer dan welke internetbrowser u gebruikt. Zit u op Internet Explorer? Gebruik dan de browser Google Chrome of Firefox. Misschien kan iemand in uw omgeving u helpen.

De dienst zou al moeten beginnen, maar is nog niet gestart.
Graag even geduld, het kan zijn dat de dienst iets later begint.

Goed om te weten voor u de dienst gaat bekijken.
Voor het volgen van de dienst via streaming heeft u voldoende internetsnelheid nodig. Wanneer u deze snelheid niet heeft, kan het zijn dat de uitzending van lagere kwaliteit is. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Heeft u vragen? Lukt het niet? Belt u dan gerust. Op de dag van de uitvaart kunt u bellen met uitvaartleider Chris Beekman: 06-22936909

Mea Vota Uitvaartverzorging 020-6955530 | 035-2014795