Live Stream

Live Stream

U bent welkom om samen met ons online afscheid te nemen van [NAAM].

Het afscheid vindt plaats op [DATUM] in [LOCATIE] en is live te volgen vanaf [00.00] uur. Deze link is speciaal voor u, het is belangrijk dat u deze link niet deelt op Facebook, Whatsapp of andere sociale media. Dit zou namelijk kunnen betekenen dat onbekende mensen kunnen meekijken met de afscheidsdienst.

Klik [Hier] om direct door te gaan naar de live uitzending of gebruik bij het inloggen via de website onderstaande plechtigheid ID en wachtwoord.

Website: 
Plechtigheid ID: 
Wachtwoord: 

Wij attenderen u erop dat de beeldopname via de meeste browsers, waaronder die op een tablet of smartphone, te bekijken is.
Alleen de browser Internet Explorer 11 ondersteunt de uitzending niet altijd. Hiervoor kunt u de browser Windows Edge gebruiken.

Wat is goed om te doen voor u de dienst gaat bekijken?

  1. 1. Test de link
  2. 2. Indien u geen beeld heeft, controleer dan welke internetbrowser u gebruikt. Zit u op Internet Explorer? Gebruik dan de browser Google Chrome of Firefox.
  3. 3. Misschien kan iemand in uw omgeving u helpen.

De dienst zou al moeten beginnen, maar is nog niet gestart.
Graag even geduld, het kan zijn dat de dienst iets later begint.

Goed om te weten voor u de dienst gaat bekijken.
Voor het volgen van de dienst via streaming heeft u voldoende internetsnelheid nodig. Wanneer u deze snelheid niet heeft, kan het zijn dat de uitzending van lagere kwaliteit is. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Heeft u vragen? Lukt het niet? Belt u dan gerust. Op de dag van de uitvaart kunt u bellen met uitvaartleider Chris Beekman: 06-22936909

Mea Vota Uitvaartverzorging 020-6955530 | 035-2014795